Custom Fields and Remote Agent

Any and all non-support discussions

Moderators: gerski, enjay, williamconley, Op3r, Staydog, gardo, mflorell, MJCoate, mcargile, Kumba, Michael_N

Custom Fields and Remote Agent

Postby aftershow76 » Wed May 24, 2023 4:45 am

Hello,

I have added custom fields to a list and was able to import leads that included values for the custom fields.

If the agents are remote (using vdremote.php), how can they see the customer information including the custom fields during a call ?


Thanks.
aftershow76
 
Posts: 1
Joined: Thu Apr 06, 2023 7:12 am

Re: Custom Fields and Remote Agent

Postby mflorell » Wed May 24, 2023 6:06 am

The "vdremote.php" Remote Agent screens were designed years before Custom List Fields existed, so they currently do not have the ability to use Custom Fields. I'm sure it could be added, but it would not be a small project.
mflorell
Site Admin
 
Posts: 18357
Joined: Wed Jun 07, 2006 2:45 pm
Location: Florida


Return to General Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 31 guests