Custom Form Fields Error

Support forum for the ViciBox ISO Server Install and ISO LiveCD Demo

Moderators: enjay, williamconley, Staydog, mflorell, MJCoate, mcargile, Kumba

Custom Form Fields Error

Postby whaletern » Fri May 30, 2014 10:21 am

Hello,
We currently have one campaign on our call center setup, but we would like to add some custom fields to the form tab for our agents to use.
For a test, we setup one choice box as shown below. We assigned it the ID '412', as well as assigning it to our one and only campaign.
Image
On the agent screen, if the Agent were to click the Form tab, we are presented with the error:
"ERROR: no custom list fields table"

We've confirmed that the fields are showing up properly in the database, however, we cannot get the actual form to display them.

Is there a setting we're missing?
Vicibox 5 from .iso | VERSION: 2.8-437a BUILD: 140425-1257 | Asterisk 1.8.27 | Single Server | No Digium/Sangoma Hardware | PHP MyAdmin (Not being used).
whaletern
 
Posts: 8
Joined: Tue Apr 29, 2014 9:08 am

Re: Custom Form Fields Error

Postby mflorell » Fri May 30, 2014 2:34 pm

What was the list_id of the lead that the agent was on on their screen?

Was it a manual dial call, inbound call or auto-dial call?
mflorell
Site Admin
 
Posts: 17584
Joined: Wed Jun 07, 2006 2:45 pm
Location: Florida

Re: Custom Form Fields Error

Postby whaletern » Fri Jun 06, 2014 8:17 am

Problem was solved.
Solution: Changing the ListID for the call menu.

Thank you.
Vicibox 5 from .iso | VERSION: 2.8-437a BUILD: 140425-1257 | Asterisk 1.8.27 | Single Server | No Digium/Sangoma Hardware | PHP MyAdmin (Not being used).
whaletern
 
Posts: 8
Joined: Tue Apr 29, 2014 9:08 am

Re: Custom Form Fields Error

Postby Kabis » Wed Sep 02, 2020 1:43 am

@mflorell This custom field is only for auto dialer?

Or can we use i for Manual dial and incoming call too?
We are ready to help you,
Regards,
KABIS,
Email ID: kabisforu@gmail.com
Website: www.kabis.org.in
Skype: kabisforu
Kabis
 
Posts: 70
Joined: Sat Nov 03, 2018 12:08 am
Location: India

Re: Custom Form Fields Error

Postby mflorell » Wed Sep 02, 2020 9:05 pm

Custom fields works for any kind of call in VICIdial
mflorell
Site Admin
 
Posts: 17584
Joined: Wed Jun 07, 2006 2:45 pm
Location: Florida


Return to ViciBox Server Install and Demo

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests