Vicibox9 Clustered Setup Time Sync Error

Support forum for the ViciBox ISO Server Install and ISO LiveCD Demo

Moderators: enjay, williamconley, Staydog, mflorell, MJCoate, mcargile, Kumba

Vicibox9 Clustered Setup Time Sync Error

Postby rbbumanlag » Sun Oct 20, 2019 11:51 pm

Hi Vicidial Team,

I'm testing the Vicibox 9 clustered setup.

Downloaded Vicibox 9.iso
Current Build:
VERSION: 2.14-721a
BUILD: 191015-1620
rev: 3149

Scenario:
Installed the following servers in sequence:
1. Database
2. Web
3. Asterisk
4. Archive

After initial installation, I am encountering time synchronization error on asterisk server.

When a agent login, there is delay on the call being received by the agent. then after login, it will display/show time sync error.

I already re-synced time for the 4 serveres. Check timezone per server and all are the same.

Checked dahdi module if loaded. lsmod | grep dahdi and dahdi_cfg -vvvvvv shows positive results

How could I further check the issue on this?
Image
Image
Image

getting also an error where Asterisk version too low for this script.
Thanks!
rbbumanlag
 
Posts: 61
Joined: Mon Sep 26, 2016 10:37 am

Re: Vicibox9 Clustered Setup Time Sync Error

Postby mflorell » Mon Oct 21, 2019 8:43 am

In your modify server page, what is the Asterisk Version of that server set to?
mflorell
Site Admin
 
Posts: 17330
Joined: Wed Jun 07, 2006 2:45 pm
Location: Florida

Re: Vicibox9 Clustered Setup Time Sync Error

Postby rbbumanlag » Mon Oct 21, 2019 9:43 am

Hi,

I overlooked it. from 1.4 changed the asterisk version to 13.27.

all is good now.

Thanks!

Richard
rbbumanlag
 
Posts: 61
Joined: Mon Sep 26, 2016 10:37 am


Return to ViciBox Server Install and Demo

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests