RoboCall Max per server

Discussions about new features or changes in existing features

Moderators: gerski, enjay, williamconley, Op3r, Staydog, gardo, mflorell, MJCoate, mcargile, Kumba, Michael_N

RoboCall Max per server

Postby mrollag » Thu Sep 16, 2021 11:18 am

I have a government robocall project. Need to dial Qty 800 - 1 minute calls per minute. Leaving a message on vm or delivering a message to live answer.

No agents. No Inbound. No Press One (survey).

i am looking at doing this on a new install. Has anyone done this on one machine?
mrollag
 
Posts: 3
Joined: Sat Sep 09, 2017 10:38 am

Re: RoboCall Max per server

Postby mflorell » Thu Sep 16, 2021 11:29 am

I have done it before, many times. Not on one machine though. For 800 lines of concurrent capacity we would recommend at a bare minimum 4 dialers and 1 database server, so 5 servers total.
mflorell
Site Admin
 
Posts: 18174
Joined: Wed Jun 07, 2006 2:45 pm
Location: Florida


Return to Features

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests