Timezone assignment at lead load

All installation and configuration problems and questions

Moderators: gerski, enjay, williamconley, Op3r, Staydog, gardo, mflorell, MJCoate, mcargile, Kumba, Michael_N

Timezone assignment at lead load

Postby southfla79 » Tue Jul 10, 2018 2:13 pm

I'm having trouble getting timezones to be assigned to the leads. I've tried the postal code, country & area code, and the owner_timezone_code.

The IT guy who set our server up is less than helpful so probably switching soon (if you have anybody you can recommend, I'm all ears!). I'm thinking the easiest (although not the most accurate) would be using the Owner field. However, the manager manual says the system administrator needs to enable this feature (pages 112/113 i believe). I reached out to him but he can't figure out how to turn it on. Does anybody have some insight on where to go to enable owner_timezone_code for the system administrator?

Thanks in advance

I think I've seen this info in other posts: LIST LOADER 4th Gen- VERSION: 2.14-69 BUILD: 171001-0908. If anything else is needed, please let me know!
southfla79
 
Posts: 1
Joined: Tue Jul 10, 2018 1:06 pm

Re: Timezone assignment at lead load

Postby mflorell » Tue Jul 10, 2018 6:50 pm

To turn that on you just have to edit the crontab entry for the GMT adjust script.
mflorell
Site Admin
 
Posts: 17040
Joined: Wed Jun 07, 2006 2:45 pm
Location: Florida


Return to Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 27 guests