Add new DB server to existing standalone setup

Any and all non-support discussions

Moderators: gerski, enjay, williamconley, Op3r, Staydog, gardo, mflorell, MJCoate, mcargile, Kumba, Michael_N

Add new DB server to existing standalone setup

Postby salem87 » Wed Sep 14, 2022 6:27 pm

Good Day
can someone please help me to add a new DB server to an existing standalone server setup ( its working perfictly ) am just trying to expend the server we have.


thank you so much

vicidial iso
ViciBox_v10.x86_64-10.0.1.iso
VERSION: 2.14-861a
BUILD: 220811-0854
salem87
 
Posts: 13
Joined: Wed Jan 27, 2021 5:00 pm

Re: Add new DB server to existing standalone setup

Postby salem87 » Fri Sep 16, 2022 9:32 am

Up please , any idea
salem87
 
Posts: 13
Joined: Wed Jan 27, 2021 5:00 pm

Re: Add new DB server to existing standalone setup

Postby salem87 » Sun Sep 25, 2022 10:20 am

any idea please..:(((
salem87
 
Posts: 13
Joined: Wed Jan 27, 2021 5:00 pm

Re: Add new DB server to existing standalone setup

Postby dhijrwn » Sat Oct 08, 2022 9:21 am

Just a clarification. Do you want to replace your master DB or add a slave DB?
Cluster setup i7-9700 cpu @ 3.00ghz 32GB ram 1xDB WEB ARCH 11xTEL 4core
ViciBox v.9.0.3 ISO VERSION:2.14-853a BUILD: 220328-1420
SVN: 3595 DB Schema: 1657 | Asterisk 13.29.2-vici
Zoiper 5 | VICIPhone| No Digium/Sangoma Hardware
dhijrwn
 
Posts: 148
Joined: Tue Jan 07, 2020 6:12 am


Return to General Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 16 guests