How to select different carrier for same campaign

Any and all non-support discussions

Moderators: gerski, enjay, williamconley, Op3r, Staydog, gardo, mflorell, MJCoate, mcargile, Kumba, Michael_N

How to select different carrier for same campaign

Postby rajnishs91 » Tue May 15, 2018 6:23 am

Dear All,

I want to select different carrier for same campaign . I have one sip trunk for inbound call and another sip trunk for outbound call. I want users logged in same campaign should received inbound call from trunk A for outbound calling , call should get routed from SIP trunk B .
I have changed extensions and context name in carrier and campaign accordingly but still call get is getting routed from Sip trunk A.



Thanks
Rajnish kumar
rajnishs91
 
Posts: 27
Joined: Tue Apr 10, 2018 6:05 am

Re: How to select different carrier for same campaign

Postby Vince-0 » Wed May 16, 2018 6:57 am

Use a campaign dial prefix to match pattern in your carrier dialplan.
Vince-0
 
Posts: 261
Joined: Fri Mar 02, 2012 4:27 pm
Location: South Africa

Re: How to select different carrier for same campaign

Postby rajnishs91 » Wed May 16, 2018 7:19 am

Thanks. It is works now
rajnishs91
 
Posts: 27
Joined: Tue Apr 10, 2018 6:05 am


Return to General Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 11 guests